Over Just Iris

Een event planner of een designer inhuren

Hulp nodig voor jouw event? Met Just Iris haal je een event planner én designer in huis.

Event planner of creative designer inhuren
Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in het bedenken en uitvoeren van vormgeving, styling- en/of belevingsconcepten voor een personeelsfeest, kerst borrel of prive feest? Dan ben je bij Just Iris aan het goede adres! Professioneel een concept vormgeven voor bedrijfsevenementen vraagt om aandacht, goede voorbereiding en heel wat kennis en ervaring. Iets waar wij je als event planner en creative designer goed bij kunnen helpen!

Iris van Just Iris is niet altijd een event planner geweest. Ze komt uit een hele andere branche en is zoals ze dat zeggen, dit vakgebied ingerold. Ze bleek onverwachts creatief en is een ondernemer in hart en nieren. Doordat ze steeds iets anders deed qua evenementen ontdekte ze wat ze echt leuk vond: het bedenken en uitvoeren van concepten voor evenementen. “De stap naar volledig en zelfstandig gaan werken als event planner en event designer blijkt de beste keus ooit. Events zijn iedere keer anders. Je werkt steeds weer voor een ander bedrijf of met een andere insteek. Dat varieert van productlancering tot een jubileum of een bedrijfsborrel of beurs”, aldus Iris.

De juiste look & feel

Bij Just Iris bedenken we concepten voor evenementen en voeren we ze tot in detail uit. Daarmee zijn we event planner én creative designer in één. Voor een goede uitvoering werken we nauw met jou samen, zodat er een samenhangende look & feel ontstaat voor het bedrijfsfeest of event voor jouzelf of je bedrijf.

Als event planner zorgen we dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We zetten altijd dat stapje extra en werken met verschillende leveranciers waarmee we je evenement van a tot z verzorgen zodat we een spetterende indruk maken op jouw gasten.

Als event designer richten we ons op de ontwerp kant van alle onderdelen voor jouw event. We zullen geen locaties boeken, maar we kijken wel met je mee naar hoe we een locatie het beste kunnen aankleden zodat het écht bij jouw event past. Denk aan entertainment (link naar pagina entertainment) en confetti en slingers (link naar pagina confetti en slingers). Als creative designer en event stylist helpen we je bij het kiezen van een stijl, zodat alles wat te maken heeft met de look & feel jouw event tot één geheel maakt en de sfeer krijgt die jij voor ogen hebt.
Als event planner zorgen we dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We zetten altijd dat stapje extra en werken met verschillende leveranciers waarmee we je evenement van a tot z verzorgen zodat we een spetterende indruk maken op jouw gasten.

Als event designer richten we ons op de ontwerpkant van alle onderdelen voor jouw event. We zullen geen locaties boeken, maar we kijken wel met je mee naar hoe we een locatie het beste kunnen aankleden zodat het écht bij jouw event past. Denk aan entertainment (link naar pagina entertainment) en confetti en slingers (link naar pagina confetti en slingers). Als event designer helpen we je bij het kiezen van een stijl, zodat alles wat te maken heeft met de look & feel jouw event tot één geheel maakt en de sfeer krijgt die jij voor ogen hebt.

Blending events

Iris heeft voor ons evenement BLENDING de styling van de ruimte gedaan. Super sfeervol, gezellig en heel mooi! Ze levert prachtig werk en is ook nog eens heel fijn om mee samen te werken. Aanrader!!

Kinder feestje

Ik kan Iris van harte aanbevelen voor ieder feestje. Ze denkt leuk mee, heeft hele ideeën en maakt prachtige dingen. Echt een aanwinst! Wij hadden het huis versierd met ballonnenbogen en het zag er geweldig uit. Ze had t zo mooi gemaakt. Super!

Francina

50 jaar tja het blijft een dingetje. Me dochter heeft Iris ingeschakeld en het was een heerlijke verassing!! Alles in de puntjes geregeld ik voelde me 20!! Top versiering heerlijke hapjes waanzinnige locatie!! Iris dank je wel voor een onvergetelijke verjaardag je bent een geweldig mens!!!! Ga zo door!!

MRC Holland

Iris heeft de styling voor het kerstfeest voor 80 personen bij ons op kantoor verzorgd. Ze kwam met originele ideëen over de indeling, aankleding en extra's (een super leuke backdrop voor een photobooth, hét succes van de avond). Het zag er fantastisch uit! De samenwerking verliep ook erg prettig. Volgend jaar mag ze de kantine weer komen omtoveren tot een geweldige feestlocatie!

EBC Amsterdam

We have worked with Iris several times now. With her sparkling personality she will brighten up any occasion and so does her work!
Her work is original and she will come up with clever and gorgeous decoration solutions for any budget. We highly recommend Just Iris for small and big event alike.