Over Just Iris

Wat anderen zeggen van Just Iris

Iris heeft zoveel sfeer toegevoegd aan onze bruiloft. Echt heel blij mee! Het was mooier dan ik had kunnen hopen. En fijne/duidelijke, professionele communicatie. Hierdoor werd de bruiloft stress enorm verminderd. Mega veel dank! We kijken met enorm veel plezier terug!

Liefs Randy Naomi (en Jessie)

Robeco

Geef Iris de ruimte en het vertrouwen, en ze gaat los in al haar creativiteit. Dank je wel voor de styling van onze cocktailparty, geweldig gedaan en ga zo door!

Blending events

Iris heeft voor ons evenement BLENDING de styling van de ruimte gedaan. Super sfeervol, gezellig en heel mooi! Ze levert prachtig werk en is ook nog eens heel fijn om mee samen te werken. Aanrader!!

Kinder feestje

Ik kan Iris van harte aanbevelen voor ieder feestje. Ze denkt leuk mee, heeft hele ideeën en maakt prachtige dingen. Echt een aanwinst! Wij hadden het huis versierd met ballonnenbogen en het zag er geweldig uit. Ze had t zo mooi gemaakt. Super!

Francina

50 jaar tja het blijft een dingetje. Me dochter heeft Iris ingeschakeld en het was een heerlijke verassing!! Alles in de puntjes geregeld ik voelde me 20!! Top versiering heerlijke hapjes waanzinnige locatie!! Iris dank je wel voor een onvergetelijke verjaardag je bent een geweldig mens!!!! Ga zo door!!

MRC Holland

Iris heeft de styling voor het kerstfeest voor 80 personen bij ons op kantoor verzorgd. Ze kwam met originele ideëen over de indeling, aankleding en extra's (een super leuke backdrop voor een photobooth, hét succes van de avond). Het zag er fantastisch uit! De samenwerking verliep ook erg prettig. Volgend jaar mag ze de kantine weer komen omtoveren tot een geweldige feestlocatie!

EBC Amsterdam

We have worked with Iris several times now. With her sparkling personality she will brighten up any occasion and so does her work!
Her work is original and she will come up with clever and gorgeous decoration solutions for any budget. We highly recommend Just Iris for small and big event alike.