Partners

Level Eleven

Trouw en evenementen locatie

Deze prachtige locatie van Level Eleven bevind zich in hartje Amsterdam. Met een uitzicht over heel Amsterdam is dit de perfecte locatie om jouw bruiloft of evenement op grootse hoogte te vieren.

Voor meer informatie:

Level Eleven Amsterdam

Stationsplein 51 – 53
1012 AB Amsterdam
E-mail: welkom@leveleleven.nl
Telephone: 020 – 553 50 00

Hotel De Hallen

Evenementlocatie

Hotel De Hallen is gevestigd in de voormalige tramremise in Amsterdam West aan het Bellamyplein. Dit geweldige monumentale pand behoort tot het belangrijkste erfgoed van de hoofdstad. Hotel De Hallen is een trendy en industriële locatie met geweldige elementen. Ook het personeel is toewijdend en laat je altijd doen thuis komen.

Hotel De Hallen is een ware must see, de ideale locatie voor evenementen en
bruiloften, maar ook heerlijk voor een highe tea met de meiden of een babyshower.

Voor meer informatie:

Daphne van Vugt

Tel: +31 20 5150 452
E-mail: groups@vondelhotels.com |

Rotterdam Centre
Aan de voet van de Erasmusbrug

Evenementlocatie

Deze prachtige locatie in Rotterdam kan je een geweldig event vieren, deze locatie heeft een panorama view over De Maas en ligt naast de Erasmus Brug. De Locatie kan maar liefst 600 gasten houden maar heeft ook de mogelijkheid de ruimte aan te passen voor kleinere groepen.

Voor meer informatie:

Rotterdam Centre

Aan de voet van de Erasmusbrug

Leuvehaven 80 (postadres)
3011 EA Rotterdam

+31 (0)10 413 4139
F +31 (0)10 413 3222

inforotterdam@inntelhotels.nl

Yves Eaux

DJ

DJ Yves Eaux is een internationaal DJ en een award winning remixer. Hij draait van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Of het nu om een hippe borrel gaat of een knalfeest Yves Eaux weet op smaakvolle wijze het publiek optimaal te vermaken. Zijn muziek is nooit plat maar super feestelijk en dansbaar.

Hij draaide in Nederland o.a. in De Melkweg, Paradiso, Club Air, Panama en Escape. Wij werken graag samen en bieden daarom ook een mooi pakket aan.

Voor meer informatie:

E-mail: yves@yveseaux.com