Duurzame bloemen en planten decoratie

Bij Just Iris werken we met allerlei soorten bloemen en planten. We vinden duurzaamheid belangrijk en kopen daarom het liefste decoratie bloemen en decoratie planten in die we kunnen hergebruiken, zoals bijvoorbeeld kunstplanten. Ook doen we aan plantenverhuur. Daarvoor kopen we aan het begin van het seizoen planten bij een vaste leverancier die ons helpt. Zo kunnen we de planten decoratie op verschillende momenten hergebruiken. Ook geven we na een event vaak de verse decoratie bloemen aan een goed doel of ouderenzorg. Op jouw event staan ze voor korte tijd, en zo maken we er optimaal gebruik van.

Tafeldecoratie bloemen en planten

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen wij altijd. Daarom werken wij graag met een stylingplan. Dat geldt voor de algehele aankleding, maar ook voor kleinere stukken zoals tafeldecoratie. Aan de hand van het stylingplan weten we hoe de sfeer moet zijn. Ook kunnen wij hierdoor bepalen welke decoratie bloemen en planten decoratie passen bij jouw wensen wat betreft het thema, de look & feel en kleuren van bijvoorbeeld tafeldecoratie. 

Op maat gemaakte bloemen of planten decoraties zijn een zeer geschikte manier om een bijzondere sfeer te creëren. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen op de tafels zijn, maar ook planten decoraties bij de entree of zelfs een hele bloemenmuur.

 

Just Iris maakt het verschil met bloemen en planten decoraties door:

  • Altijd goede kwaliteit te leveren, binnen jouw budget uiteraard
  • Een creatieve invulling te geven aan jouw wensen en thema 
  • Te werken met grote bloemen en planten decoraties
  • Alles tot in detail netjes af te werken
  • Net dat stapje verder zetten, zodat de bloemen decoraties echt indruk maken.
Recent Posts