Ballonnen en Slinger decoratie

Bedrijfs en evenementen decoratie

Van een ballonnenboog tot grootse opmaat gemaakte  slingers, wij verzorgen graag decoratie op maat voor ieders event.

Alpro Soja bedrijfsvent,

Deze gouden ballonnenboog op maat gemaakt voor het bedrijfsevenement van Alpro Soja heeft een spetterende indruk achtergelaten. Niet alleen de ballonnenboog maar ook gouden spiegel ballonnen op het plafond en ballonnen slinger aan de trap gaf een spectaculair effect.

Westergas Amsterdam

Deze handgemaakte gemaakte slinger van Het Westergasterras was speciaal op aanvraag voor de heropening van het nieuwe Westergasterrein. De kleuren maten en materialen zijn een aangepast op dit event en tot op de dag van vandaag kan het Westergas nog steeds genieten van hun eigen slinger.

Jubileum evenement Level Eleven Amsterdam

Dit geweldige jubileum feest van Level Eleven vroeg om een decoratie dat paste bij de industriële uitstraling van hun pand. Met de betonnen look en blauwe kleuren in van het logo zijn wij tot dit prachtige eind resultaat gekomen. Ballonnenbogen op maat met 80 cm ballonnen aan het plafond, en ook de helium ballonnen zijn niet achter gebleven dit keer.

Bedrijfsfeest Styling

Dit bedrijfsevent georganiseerd door King Canari was met recht een feestje, de 100 meter slinger die op maat is gemaakt voor dit toffe evenementenbureau heeft hem ingezet om er echt een feestje van te maken. Wij bij Just Iris hangen dan ook graag de slingers op voor jullie evenementen, op zoek naar stylingadvies op maat! wij helpen je graag verder