Ballonnen decoratie

Product en locatie promotie

Ballonnen bogen, Ballonnen Guirlande alles kan met de opmaakt gemaakte ballonnen decoratie. Van een ballonnen boog tot grootste slingers en achterwanden. Alles is op maat en gemaakt naar jouw wensen.

Alpro Soja bedrijfsvent,

Deze gouden ballonnenboog op maat gemaakt voor het bedrijfsevenement van Alpro Soja heeft een spetterende indruk achtergelaten. Niet alleen de ballonnenboog maar ook gouden spiegel ballonnen op het plafond en ballonnen slinger aan de trap gaf een spectaculair effect.

Jubileum evenement Level Eleven Amsterdam

Dit geweldige jubileum feest van Level Eleven vroeg om een decoratie dat paste bij de industriële uitstraling van hun pand. Met de betonnen look en blauwe kleuren in van het logo zijn wij tot dit prachtige eind resultaat gekomen. Ballonnenbogen op maat met 80 cm ballonnen aan het plafond, en ook de helium ballonnen zijn niet achter gebleven dit keer.

Bedrijfsevenement Dyson

Het bedrijfsvent van Dyson Benelux had het leuke thema The great Gatsby. Met een backdrop van ballonnen en een achterwand voor de DJ in de kleuren goud, zwart en wit hebben wij dit thema een nieuw leven in geblazen. De backdrop hebben we gebruikt als achterwand voor de foto’s, dit was dan ook een groot success bij de medewerkers van Dyson.

Happy Birthday

Deze kleine meiden van 4 en 9 jaar oud heb ik mogen verassen met een opmaat gemaakte ballonnenboog met veel roze en glitters. Wij verzorgen namelijk niet alleen ballonnen op grote events of bruiloften maar ook leveren wij ballonnen voor jouw verjaardag opmaat aan.

Bruiloft ballonnen

Voor deze bruiloft mochten wij de styling verzorgen, en met plezier. Hier zijn de ballonnen de de grootste eye-catcher maar voegen zeker wat toe aan deze prachtige setting. De vrolijke en subtitle kleuren gaven het juiste effect op deze grachten bruiloft.