Zakelijke evenementen of een bedrijfsfeest organiseren

Just Iris is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van concepten voor zakelijke evenementen.

Zakelijke evenement of bedrijfsfeesten

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? En ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en uitvoeren van vormgeving, styling- en belevingsconcepten voor een personeelsfeest, kerst borrel of prive feest? Dan ben je bij Just Iris aan het goede adres. Professioneel een concept vormgeven voor bedrijfsevenementen vraagt namelijk om aandacht, een goede voorbereiding en heel wat kennis en ervaring. Iets waar wij je goed bij kunnen en willen helpen!

Om het bedrijfsfeest goed te kunnen stylen beginnen we met vragen als: Wie zijn jouw gasten? Wat is jullie doel? En wat wil je bereiken met jouw bedrijfsfeest? Wij vinden styling en beleving belangrijk, zo niet cruciaal. Dit blijkt wel uit eerdere bedrijfsevenementen die wij verzorgden. Evenementen zoals een kerst borrel met tafeldecoratie of een nieuwjaars borrel. Het is voor ons als event stylisten dan ook van belang dat we begrijpen wie jullie zijn als bedrijf en de specifieke wensen die er zijn voor het zakelijke evenement. Door ons vroegtijdig in het organisatieproces te betrekken, zijn wij nog beter in staat om de fantastische sfeer te creëren die jullie in gedachten hebben. Een beleving die bij jullie en het bedrijfsfeest past is daarmee de spreekwoordelijke kers op de taart.

 Gave ideeën voor zakelijke evenementen

Bij Just Iris staan we voor beleving, goede en duidelijke communicatie, eerlijkheid en originaliteit. Past dit bij jouw visie en ideeën als het gaat om het organiseren van bedrijfsfeesten of zakelijke evenementen? Bel of mail ons dan. Wij denken graag – vrijblijvend – met je mee, en onze deur staat altijd open voor een goede kop koffie. Als je het ons vraagt, is er niks toffer dan samenkomen en met elkaar brainstormen om zo tot nieuwe creaties en gave ideeën te komen!